Exterior Design

Kwaliteit en garantie tot uw dienst

Bedrijf

Geschiedenis
Transportes Gilabert Martínez is een bedrijf gevestigd in Cuevas del Almanzora (Almería), die werd opgericht in 1992 om te dienen in de transportwereld. Met bijna 25 jaar in de industrie, hebben we geconsolideerd in nieuwe technologieën in de vervoersinfrastructuur. Jaar na jaar is een prioriteit voor ons bedrijf de investeringen in I+D ontwikkeling en kwaliteit certificaten waaruit blijkt dat ons werk.
leer más

Chronologie

Transportes Gilabert Martínez

Het bedrijf werd opgericht met een partner in de vroege jaren 90, gekocht in een tweede voertuig in het jaar 94. In 2003 is in het nieuwe industrieterrein van Valle del Almanzora uitgevoerd de uitvoering van de nieuwe faciliteiten. Vanaf 2014 komt er een tweede bedrijf Transportes DICAFRAN afhankelijk van de moedermaatschappij Transportes GILABERT MARTINEZ. De groep heeft 50 trekkers met 50 koelwagens opleggers een van onze kenmerken vernieuwing voertuigen binnen 5 jaar. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen:

leer más

Logistiek Platform

We creëren een logistiek platform dat streeft naar uitbreiding in de ontwikkeling gerelateerd aan transport, logistiek en distributie van goederen in de binnenlandse en internationale handel activiteiten.

Transportes Gilabert Martínez heeft afdelingen in verschillende grote Europese landen als Duitsland, Frankrijk, Nederland en België aan onze internationale transport logistiek te vergemakkelijken.