Exterior Design

Uw goederen in goede handen

Transportes Gilabert Martinez is een bedrijf gevestigd in Cuevas de Almanzora, ALMERIA die het vervoer van goederen maakt de weg. De belangrijkste doelstelling van ons bedrijf is de kwaliteit en de veiligheid van onze diensten.

Kwaliteitslabels IFS

We hebben de IFS Logistics kwaliteitslabels. Het IFS-certificaat geeft aan dat het gecertificeerde bedrijf de juiste processen heeft opgezet om de veiligheid van de producten die het produceert te waarborgen en dat het de specificaties van zijn klanten respecteert.

Certificaat IFS DICAFRAN Certificaat IFS Transportes Gilabert

Wie we zijn

Transportes Gilabert Martínez

Ons bedrijf beschikt over moderne faciliteiten voor de ontwikkeling van haar activiteiten. Op onze website vindt u alle informatie over ons bedrijf. De transport en logistieke diensten die wij leveren en de informatie om contact met ons rechtstreeks te vragen voor alle informatie die u nodig hebt.

leer más

Gehecht aan AECOC

Dit zegel garandeert dat wij ons houden aan de controleverantwoordelijkheden die bij wet zijn vastgelegd in het aannemen van vervoer en de onderaanneming ervan. Op deze manier vermijdt u sancties, juridische conflicten en reageert u op uw sociale verantwoordelijkheid.